Øjet der ser

Øjet der ser … og 2 poser vatrondeller

Jeg synes, det kan være grænseoverskridende at stå foran et kamera – indtil jeg mødte Rochelle Coote. Rochelle er fra Sydafrika, men bor i Danmark med sin mand og deres to drenge. Hun har i årevis sat en ære i at være kvinden bag manden og været mor med stort M for deres drenge. Rochelle har også en passion for at fotografere, og nu er tiden kommet til at indtage en ny plads i livet og i familien. Stadig dedikeret til hendes familie, men også dedikeret til at fotografere. Jeg ved intet om kameraer, lys, vinkler – men jeg ved, at det ikke gør det alene. Det handler også om øjet der ser, hvad det ser og for mig handler det i høj grad om tryghed og tillid. Det har jeg til Rochelle – også når hun står med kameraet tæt på mit ansigt – for det er grænseoverskridende – men ikke med Rochelle bag kameraet. Og så er hun bare SÅ sød.

 

Jeg har fået en bunke skønne billeder, hvor jeg føler, jeg er mig. Dog skal det lige siges, at mit ansigt også har været et lærred for min kære veninde Kristina Henriksen, der som ingen anden kan svinge med de små pensler og gør bryn mørke som skovsnegle og få rammet øjnene ind, så de bliver til dybe skovsøer. Jeg vil skyde på, at jeg var tæt på at skulle bruge 2 poser vatrondeller for atter at komme ind til mit eget ”skind”.

Rochelle knipsede løs ved aftentid på Espergærde Strand – for netop det at lave portrætter i andre omgivelser er en metode, hun evner så smukt. Tjek hende ud på www.rochellecoote.com.